Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2009 12:12 - КАКВО Е ЛЮБОВТА
Автор: mecheb Категория: Тя и той   
Прочетен: 1952 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  КАКВО Е ЛЮБОВТА

Любовта е нещо много силно, което не можеш да разбереш, преди да почувстваш, а когато мислиш, че чувстваш нещо подобно, не знаеш какво е точно. Дали това е онази истинската? Тя е относителна, фантастична и неясна. Тя е чиста, натурална и много нелогична. Не е просто привличане, харесване, тя е близост, нежност, подкрепа, това да чувстваш болка, когато вдишваш, защото любимият човек не е до теб. Когато го погледнеш, да виждаш целия свят в очите му и нищо друго. Погледне ли те, да усещаш как около теб е празнота, мрак, а само той е звездата, светлината и пътеката към теб.

Любовта е отдаване и ако наистина обичаш някого, ти би направил всичко за него, дори да рискуваш собственото си щастие. Любовта е всичко и нищо на този свят, тя е болка и радост, мъка и щастие, тя може да те направи безумно щастлив, да те изпрати "на седмото небе", но може и да те накара да страдаш, да плачеш ден и нощ, да не усещаш вкуса на живота и да не знаеш защо. Тогава защо ни е нужна любовта, щом ни наранява? А може би го прави, за да се научим да обичаме истински и да бъдем силни, за да бъдем по-щастливи. Тя не може да ни убие, само ако се предадем напълно, но не се е появила за да убива, а за да ни прави по-силни и достойни да се борим, защото, както всичко останало в този живот, любовта е борба. Борба за щастие. А според вас защо сме дошли на този свят?

За да бъдем щастливи. И ако не можем ние, поне да направим някого другиго щастлив със своята любов. Защото истинската обич е способността да обичаш, дори и без да бъдеш обичан. А дали всъщност е така?


Тагове:   какво е любовта,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - da taka e. . . 4ovek trqbva da darqva ...
09.06.2009 15:10
da taka e... 4ovek trqbva da darqva lubov... mnogo hubavo si go napisala...
цитирай
2. ni76 - da taka e. . . 4ovek trqbva da darqva ...
17.12.2009 17:21
анонимен написа:
da taka e... 4ovek trqbva da darqva lubov... mnogo hubavo si go napisala...

Всеки ден се ражда истината за любовта ! Мисля ,че всеки я открива в различни и дребни неща ,но жалкото е ,че разбира след като я загуби !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mecheb
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2211546
Постинги: 167
Коментари: 1157
Гласове: 688
Спечели и ти от своя блог!